Studio-Omnis-Chi-Neng-Home
Studio-Omnis-Chi-Neng-Home
Static overlay

Chi Neng Qigong

Chi Neng Qigong

Chi Neng Qigong

 

Een unieke combinatie van meditatie in beweging

Chi Neng Qigong is een Chinese bewegingsleer ontwikkeld door Dr. Pang Ming die over de hele wereld beoefend wordt. Deze medische Qigong-vorm is bekend en geliefd vanwege het krachtige effect op de gezondheid. De eenvoudige, sierlijke oefeningen stimuleren de levensenergie en maken dat je ontspannen in het leven staat. Met rust in je hoofd kun je de regie nemen over je leven; fysiek, emotioneel, mentaal en sociaal.

De fysieke bewegingen zijn mild rekkende, licht strekkende bewegingen in het lichaam. Hierdoor worden spieren en pezen ontspannen en verlengd. Alle ondersteunde weefsels, de huid, de bloedvaten, de meridianen en de organen worden ritmisch bewogen en gemasseerd.

Én Chi Neng Qi Gong doet meer; het vergroot je kracht, uithoudingsvermogen, flexibiliteit en concentratie. Verder ondersteunt het je totale gezondheid en leert het je evenwichtiger met je emoties om te gaan.

Lesniveaus:
De Chi Neng Qigong lessen zijn voor iedereen toegankelijk.

Belangstelling?
Ervaar zelf wat Chi Neng Qigong voor je kan betekenen. Kijk op het lesrooster wanneer wij welke lessen aanbieden. Wil je een keer meedoen met een les? Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een proefles. Je bent van harte welkom!

VorigeVolgende