Praktische info

Praktische info

Praktische info

Praktische info

 

Je vindt Studio Omnis op de 2e verdieping van de Larikslaan 2 in Leusden. Volg de bewijzering van Omnis. De ingang zit rechts aan de zijkant. Neem de lift of de trap naar de 2e verdieping. Volg vanaf daar de bewijzering naar onze studio’s.

Je komt voor het eerst
Zorg dat je op tijd bent en als je je nog wilt verkleden kan dat in de kleedkamer. Neem daarna plaats in de wachtkamer en wacht tot je gehaald wordt voor de les.

Parkeren auto’s
Op de dag is er beperkte parkeergelegenheid. Kom zoveel mogelijk op de fiets. Je kunt parkeren op de vrije plekken met de bordjes waar Omnis op staat.

In welke Studio heb ik les
Studio Omnis heeft 2 studio’s. Op het rooster zie je in welke studio de les is.

Omkleden
Jassen, schoenen e.d. graag in de kleedruimte. Voor wie de Qigong lessen op schoenen wil doen, schone binnen schoenen zijn toegestaan.

Tassen en persoonlijke spullen
Neem je persoonlijke spullen mee de studio in. Je kunt deze in een kast bewaren tijdens de les.

Mobiel
In de les graag je mobiel op vliegtuigstand. Dit zorgt voor rust tijdens de les.

Meenemen en wat doe ik aan
Trek makkelijk zittende kleding aan en neem iets warms mee (vest/trui en extra sokken). Matten, dekentjes, blokken, meditatiekussens, riemen, bolsters en kussens zijn aanwezig.

Blessures of klachten
Graag horen we van je of je lichamelijke klachten, blessures of een chronische aandoening hebt. Bij specifieke klachten kan het zijn dat Tanja (fysio) eerst contact met je opneemt. Samen kan er dan bekeken worden of de vorm van de les die je voor ogen hebt het best aansluit bij jou specifieke mogelijkheden. Soms wordt er geadviseerd eerst een keer te komen voor een individuele afspraak voor een gesprek en een stukje diagnostiek. Ook kan er na jouw toestemming eventueel overleg plaats vinden met een behandeld arts of therapeut. In zijn algemeenheid geldt altijd dat het bij alle lessen belangrijk is om te luisteren naar je eigen grenzen en deze te respecteren. Voelt een oefening niet goed, doe hem dan niet of geef het aan, zodat wij je kunnen begeleiden.

Zwangerschap
Wanneer je bij aanvang of in de periode dat je bij ons traint zwanger bent, dan horen we dit graag. Veel van onze lessen kun je tot ver in de zwangerschap gewoon volgen, maar het is voor ons wel belangrijk om het te weten. Dan kunnen we altijd oefeningen die minder geschikt zijn tijdens de zwangerschap voor je aanpassen.

Meer weten zie proefles, tarieven, of inschrijven.