Ons verhaal
 

Tanja Steinmeijer en Jolanda Bast zijn de inspiratiebron en drijvende kracht achter Studio Omnis

Beiden waren we onafhankelijk van elkaar al een paar jaar bezig met onze droom om in Leusden een mooie plek te creëren waar er de mogelijkheid zou komen om meerdere lesvormen aan te bieden waarbij de balans tussen kracht en ontspanning een grote rol speelt. Tanja maakte al deel uit van gezondheidscentrum Omnis, maar kon op de locatie waar ze zaten niet verder door groeien. Jolanda gaf op verschillende locaties les, altijd op zoek naar die locatie waar het allemaal samen mocht komen.

In maart 2019 kwamen we elkaar weer tegen en toen is het balletje gaan rollen. Na de nodige gesprekken en ‘voelen’ dat het goed zat, besloten we om onze passie en kennis te bundelen en hebben we Studio Omnis opgericht.

Als Studio Omnis willen we een positieve bijdrage leveren aan de gezondheid, vitaliteit en welzijn van iedereen, door in al onze lessen aandacht te besteden aan de balans tussen kracht en ontspanning voor zowel lichaam als geest.

Studio Omnis onderscheidt zich doordat we gespecialiseerd zijn in maatwerk voor iedereen. Naast onze “reguliere” lessen, zijn er veel lessen voor mensen met chronische aandoeningen, bewegingsklachten en chronische (bekken en rug) pijn. Daarbij is er ook altijd de mogelijkheid voor een individuele training door de fysio, die al ruim 20 jaar mensen door middel van oefening begeleidt. Privélessen Chi Neng Qigong behoren ook tot de mogelijkheid.

Op de zolder van de Larikslaan 2 in Leusden hebben we onze sfeervolle locatie gevonden en vind je twee ruime en lichte studio’s voor de beoefening van fysio-pilates, qigong, yoga, meditatie en meer. We bieden meerdere lessen per week aan, gegeven door deskundige en vriendelijke docenten met aandacht en respect voor iedereen.

Los van alle gewone lessen bieden we ook met regelmaat diverse workshops of verdiepingslessen aan. Studio Omnis biedt meer dan alleen groepslessen en workshops.. We zijn een onderdeel van Omnis, het nieuwe gezonde centrum van Leusden.

Bij dit centrum kun je terecht voor (bekken)fysiotherapie, manuele therapie, osteopathie, orthomoleculaire therapie, psychologie, hypnotherapie, acupunctuur en nog veel meer. Nieuwsgierig? Ga naar www.omnisleusden.nl.

Omnis betekent alles omvattend, voel je welkom!