Tanja

Tanja

Tanja

Tanja

Tanja

Tanja is sinds 1989 werkzaam als fysiotherapeut. Door de jaren heen is zij zich blijven ontwikkelen en heeft zij diverse opleidingen gevolgd, waaronder manuele therapie en acupunctuur.
 
Haar werkveld is de laatste jaren steeds meer verschoven naar het trainen en begeleiden van mensen met langdurige of chronische pijn in rug en/of bekkenregio. Onder meer omdat ze op een gegeven moment zelf langdurig ernstige bekkenklachten heeft gehad. Ze heeft meerdere opleidingen gedaan in bewegen, waaronder fysio-pilates, yoga en verschillende vormen van integrale ketentrainingen.
 
Voor Yoga is Tanja opgeleid aan de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte. Het is een Hatha yogaopleiding, met veel aandacht voor de adem. Binnen haar lessen speelt de verbinding met de adem dan ook een grote rol. De adem zal binnen de verschillende asana’s steeds belicht en ingesproken worden. Daarnaast besteedt zij aandacht aan de verschillende chakra’s en hun invloed op ons levenspad.
 
Tanja is altijd nieuwsgierig geweest naar hoe mensen bewegen én vooral waardoor een bepaalde manier van bewegen bij een persoon is ontstaan.