Heb je belangstelling voor een van onze lessen dan adviseren we je eerst een proefles te volgen. Je bent van harte welkom!

Voor alle proeflessen behalve Fysio-Pilates, kun je ons laten weten dat je proefles wilt volgen. Neem gerust contact met ons op en dan zien we je graag.

Voor de Fysio-Pilates geldt dat je eerst een intake krijgt. De fysiotherapeut wil kunnen beoordelen in hoeverre je in staat bent te bewegen vanuit je diepe “core”spieren en of je compensatiepatronen hebt opgebouwd. Kom je na verwijzing van huisarts of andere fysiotherapeut, vermeld dit dan. Er kan dan overleg plaats vinden met de verwijzer.

Aan de hand van de intake zal er een advies gegeven worden of Fysio-Pilates een onderdeel kan zijn van jouw behandeling. Mail ons via het contactformulier en dan nemen we contact met je op.

Trek makkelijk zittende kleding aan en neem iets warms mee (vest/trui en sokken) om aan te trekken. Voor de Fysio-Pilates, Chilates en Yoga lessen neem je een grote handdoek mee voor op de mat als je niet de beschikking hebt over een eigen mat. Voor de Chi Neng Qigong lessen een kleine handdoek om over de stoel/kruk te plaatsen.

Meer weten zie Workshops, proeflessen, tarieveninschrijven of praktische informatie.