Heb je belangstelling voor een van onze lessen dan adviseren we je eerst een proefles te volgen. Je bent van harte welkom!

Voor alle lessen behalve Fysio-Pilates, kun je ons laten weten dat je proefles wilt volgen. Door de corona maatregelen zijn we beperkter in onze ruimte en zitten de lessen geregeld vol. We proberen wel zoveel mogelijk verzoeken in de reguliere lessen te plaatsen. Anders zullen we, net als bij Fysio-Pilates een aparte proefles inplannen. Neem gerust contact met ons op en dan zien we je graag.

Voor de Fysio-Pilates lessen geldt dat je alleen een proefles kunt volgen buiten de reguliere lessen om. De reden hiervoor is dat de fysiotherapeut die deze les geeft wil kunnen beoordelen in hoeverre je in staat bent te bewegen vanuit je diepe “core”spieren en of je compensatiepatronen hebt opgebouwd. Dit geldt ook voor mensen die al elders Pilates gevolgd hebben. Er is ongeveer om de 6 weken een proefles. Mocht je hier aan mee willen doen, stuur dan een mailtje naar studio@omnisleusden.nl en dan nemen we contact met je op.

Trek makkelijk zittende kleding aan en neem iets warms mee (vest/trui en sokken) om aan te trekken. Voor de Fysio-Pilates, Chilates en Yoga lessen neem je een grote handdoek mee voor op de mat als je niet de beschikking hebt over een eigen mat. Voor de Chi Neng Qigong lessen een kleine handdoek om over de stoel/kruk te plaatsen.

Belangrijk: Lees altijd onze up-to-date Covid-19 richtlijnen voor je naar een proefles komt.

Meer weten zie tarieveninschrijven of praktische informatie.