Jolanda

Jolanda

Jolanda

Astrid

Astrid

Astrid Ogelo is gecertificeerd yin yoga, gentle flow yoga, restorative yoga en meditatie docent. Ook kun je bij haar terecht voor holistische lifecoaching, individuele yoga sessies, klankmassages en ze geeft maandelijkse klanksessies bij Studio Omnis.
 
De lessen van Astrid zijn een warm bad. Rust en zachtheid staan centraal. Astrid maakt de connectie tussen je mind en je body, zodat jij je grenzen gaat voelen en respecteren. Ze geeft aanwijzingen voor mogelijke aanpassingen, zodat yoga voor jou een weldadige ervaring kan zijn. Haar stem is een instrument, waar jij op kunt vertrouwen tijdens je yoga beoefening. Bij haar yin yogalessen kun je tot rust komen. Je maakt de energie die door jouw lichaam stroomt vrij door strekkende zittende of liggende houdingen aan te nemen en daar een poosje in te blijven en de ontspanning meer en meer uit te nodigen. Ook bij de gentle flow lessen worden blokkades in je energie huishouding losgemaakt. Je gaat in vloeiende, zachte bewegingen van houding naar houding, waarbij voornamelijk de wervelkolom in alle richtingen mag bewegen en je hartenergie verruimt.
 
Astrid heeft een passie voor het organiseren van yoga retreats o.a. bij Studio Omnis. Een yoga en/of holistisch lifecoaching retreat in haar huis vlakbij het Victoria meer in Kenia is voor jou als je je persoonlijke ontwikkeling een boost wilt geven en dit wilt combineren met de reis van je leven.