Studio-Omnis-Chilates
Studio-Omnis-Chilates
Static overlay

Chilates

 

Chilates is een combinatie van Pilates, Qigong, Tai Chi en Yoga. De nadruk ligt op preventie, op een sterk en soepel lichaam én op een goede gezondheid waar de Chi, of levensenergie ongestoord blijft vloeien. Het gaat hier dus niet zozeer om de uiterlijke voordelen, maar meer om de innerlijke voordelen. Dit neemt niet weg dat je uiterlijk ook een verandering zal ondergaan wanneer je Chilates regelmatig beoefent.

Chilates is een les waarin Pilates de basis vormt, maar waar het benaderd wordt vanuit een oosterse wijze, met de uitwerking op de meridianen, organen en emoties. Bij Chilates wordt er ook gewerkt aan de flexibiliteit en de mobiliteit. Dit zorgt voor het in balans brengen (of blijven) van lichaam en geest

De lessen worden in lesblokken gegeven die verdeeld zijn over de seizoenen. Het maakt niet uit wanneer je instroomt of meedoet. Chilates is een laagdrempelige formule.


Lesniveaus:
De Chilates lessen zijn voor iedereen toegankelijk.


Belangstelling?
Ervaar zelf wat Chilates voor je kan betekenen. Kijk op het lesrooster wanneer wij welke lessen aanbieden. Wil je een keer meedoen met een les? Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een proefles. Je bent van harte welkom!

VorigeVolgende