Maak kennis met deze mooie vloeiende Chinese bewegingsleer. Een zachte meditatieve vorm die snel en eenvoudig is aan te leren. Je kunt de helende werking van deze bewegingsleer direct zelf ervaren.

Ervaar ontspanning, balans én vitaliteit. Rust in je hoofd, beter slapen, fysieke klachten die afnemen of verdwijnen én nog veel meer.

We besteden aandacht aan de basishouding en het richten van je aandacht. Ook wordt de achtergrond en theorie van Chi Neng Qigong toegelicht.

 

Tijdens deze basisworkshop maak je kennis met de volgende oefeningen:
• de ‘Warming up’, die je lichaam voorbereid op de oefeningen
• de ‘Lift Qi Up’, die de energie (qi) door je hele lichaam laat stromen
• de ‘3-Centres Merge’, een staande meditatieve oefening om kracht te ontwikkelen

Er wordt getraind in kleine groepen waarin voldoende ruimte is voor persoonlijke aandacht.

Na de basisworkshop ben je in staat zelfstandig thuis te trainen eventueel met behulp van audio of video. Je kunt hierna ook instromen bij een doorlopende groep in de wekelijkse lessen bij Studio Omnis. Wekelijks trainen in een groep versterkt je ervaring in Chi Neng Qigong en geeft een verdieping aan je dagelijkse training.

Datum: 13 juni Deel I – 20 juni Deel II
Docent: Jolanda Bast
Tijd: 10.00 – 13.00 uur
Kosten: Euro 50,00 ben je lid van Studio Omnis dan betaal je Euro 45,00 Prijs is inclusief PDF hand-out, thee en een kleine versnapering.

Aanmelden: www.studio-omnisleusden.nl/lesrooster ga naar 13 juni en klik op Basisworkshop Chi Neng Qigong. Volg de instructies.

Informatie:
studio@omnisleusden.nl

VorigeVolgende