Deze yin yoga XL special is ultieme me-time voor jou! Totale ontspanning, vitaliteit, lichaamsbewustzijn, aandacht voor wat er binnen in jou werkelijk is. Een extra lange yin yoga les met aandacht voor het thema Opladen & Opnieuw beginnen.

Vanuit de Chinese zienswijze op gezondheid wordt alles in het leven bekeken vanuit de energetische yin/yang balans. Alles doorloopt de cyclus van de 5 elementen Hout, Vuur, Aarde, Metaal en Water. Deze elementen hebben hun eigen eigenschappen als de energie in of uit balans is. Wanneer een element bij jou uit balans is, kun je met onder andere yin yoga houdingen werken aan het terug in balans brengen van deze energie. Dit heeft een positieve invloed op jouw algehele fysieke en mentale gezondheid en vitaliteit.

Het element Water is actief in de winter periode en heeft het thema “opladen” in zich. Aan het eind van februari is het element Hout alweer actief. De energie van de lente. De “lever” energie. Lever energie schenkt inspiratie en motivatie om vorm te geven aan je eigen leven, om het leven uit te bouwen en ondanks tegenslagen altijd weer naar een nieuw begin te zoeken. In de workshop vertel ik iets meer over deze elementen en hoe je bij jezelf kunt merken of er een disbalans is in de energie. We doen houdingen die de energie flow in jouw energetisch lichaam laten stromen.

Het is vooral een ochtend waarop tot rust komen en genieten centraal staan. Met aan het einde van deze special een heerlijke ontspanning onder het genot van de klanken van verschillende soorten klankschalen.

Datum: 26 februari 2022
Docent: Astrid Ogelo
Tijd: 10.30 – 12.45 uur
Kosten: €35,00 (ben je lid van Studio Omnis dan betaal je €32,50)

Aanmelden VorigeVolgende